Start ticketverkoop seizoen 2018-2019

Vanaf woensdag 6 juni 2018 om 23.30 uur kunt u online tickets kopen voor het nieuwe seizoen. Vanaf dinsdag 12 juni 2018 om 9 uur kunt u via e-mail, telefoon en aan de balie bij ons terecht voor tickets.

Hou uw bankkaart (enkel bancontact) en uw kaartlezer of de mobiele app van uw smartphone bij de hand want u moet meteen na de reservering betalen. Betalen met Visa/MasterCard is niet mogelijk.

U kunt zich nu al wel registreren op de webshop. Dan hoeft u deze handeling tijdens de aankoop niet meer te doen.

Als u een Vriendenpas aanschaft, betaalt u het hele seizoen het laagste tarief. Ontdek de voordelen van een Vriendenpas.

Donderse Dagen: zomer van 2018

Cultuurcentrum 't Schaliken organiseert in juli en augustus vier beiaardconcerten en vier popconcerten. Stadsbeiaardier Koen Van Assche bespeelt in juli de beiaard en brengt een aangename mix van licht klassieke muziek en jazz.

Tijdens de popconcerten komen verschillende muziekgenres aan bod: Nederlandstalige pop met Karree Konfituur. Al & Mary zorgen voor een swingende show. Sofie La Digue brengt met haar groep jazz. En The Infamous Roots Rielemans Family Orchestra speelt rootsmuziek.

De popconcerten vinden plaats op 9, 16, 23 en 30 augustus. De optredens zijn gratis en starten om 20 uur.

Openluchtfilms in augustus 2018

Cultuurcentrum 't Schaliken vertoont op de laatste twee vrijdagen van augustus een film in de openlucht. U kunt zich rustig nestelen, ergens in het Herentalse natuurschoon. U mag uw eigen stoel of zetel en een deken meebrengen. De toegang is gratis.

Op het programma staan twee bekroonde films: Call Me By Your Name op vrijdag 24 augustus om 21 uur en The Shape of Water op vrijdag 31 augustus.

Openingsfeest 2018

Traditiegetrouw trapt het Openingsfeest het cultuurseizoen af. Op de laatste zondag van september is er muziek, circus, humor, straattheater, ... te zien en te horen. De Grote Markt, het buitenplein en de schouwburg worden omgetoverd tot een paradijs voor jong en oud.
Zet zondagnamiddag 30 september 2018 in uw agenda ... want het wordt weer een feest.

't Pact zet de samenwerking verder

't Pact is een samenwerkingsverband tussen de cultuurcentra van Mol, Geel, Herentals, Heist-op-den_Berg en Turnhout. Onlangs vierden we het vijfjarige bestaan van onze samenwerking.

Dit seizoen zetten we nog de grote openluchtvoorstelling Chasse Patate van Studio Orka op poten.

Volgend seizoen kunt u de gemeenschappelijke tentoonstelling punt .0 bezoeken in deze Kempense gemeenten.

Cultuurcentrum 't Schaliken
Grote Markt 35 - 2200 Herentals - T 014-21 90 88
cultuurcentrum@herentals.be - Bekijk ons op facebook